Na 10 jaar als zelfstandig professional te werken in uiteenlopende opdrachten op het gebied van P&O, outplacement en loopbaanbegeleiding, kwam voor mij het moment om te gaan focussen. Het is mijn persoonlijke kanteling om volledig te ‘werken in verbinding met mezelf’. Ik leg mij nu volledig toe op loopbaancoaching om je te ondersteunen, je werk in verbinding te brengen met wie je zelf bent.

Eigenlijk heet deze stap naar volledige focus, dat ik ga ondernemen. Ik ontdek dat ondernemen toch weer iets anders is dan als zelfstandig professional ‘interim opdrachten’ aannemen. In een Webinar hoorde ik de prachtige uitspraak ‘each level has it’s devil’. Zo is het, ik liep (weer) tegen een persoonlijk ontwikkelpunt aan. Vernieuwen, loslaten en nieuwe keuzes maken blijft altijd weer spannend. Het betekent per definitie dat je weer uit je comfort zone stapt en daarmee dus persoonlijk ontwikkelt.

Voor mij vormde onderdeel van deze nieuwe stap, het schrijven van mijn boek Spring! Naar werken in verbinding met jezelf. Hierin deel ik al mijn kennis en ervaring, die ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Gekoppeld aan mijn boek verzorg ik een ervaringslezing.

In netwerkbijeenkomsten vertel ik graag hoe je komt tot gelukkig werken. Ik doe dit in een inspirerende en interactieve presentatie, waarin ik mijn 7 tips deel die je groeipad markeren naar werken in verbinding met jezelf.

We delen elkaars verhaal en leren zo over en weer.

Door deelnemers van Netwerk café Amsterdam en De Broekriem is mijn lezing met een ruime 8 gewaardeerd.

“Mooi en pakkend hoe je jouw verhaal vanmorgen met jouw vakcollega’s hebt gedeeld Reina!”

Reina heeft ons op deskundige wijze meegenomen in de wereld van keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen en bewustwording van je eigenheid… persoonlijke top tip die ik meenam is… “als je iets doet wat je spannend vindt dan ben je al aan het ontwikkelen” Dankje Reina, ik ga je boeken met plezier lezen.”

“Het was een boeiende presentatie die jij gaf.”

“Bedankt! Ik kijk terug op een boeiende ochtend en ook op onze gesprekken.”

“Je verhaal was interessant, ik heb ervan genoten en ga het zeker gebruiken voor mijn eigen proces.” 

“Zo open en eerlijk, oprecht en met goede tips. Ik heb genoten. Daarom kocht ik ook je boek.”

“Ik vond de workshop krachtig compact.”

“Reina is een zeer bevlogen spreekster. Weet het heel puur en oprecht over te brengen, vanuit haar eigen ervaringen. Stelt zich heel kwetsbaar op en dat vind ik fijn. Ze is een warm persoon. Heel prettig in de omgang en weet de zaken goed over te brengen. Ik zat ontzettend geboeid naar haar te luisteren. Heel fijn.”

 

 

Contact met Reina