Eén keer in de maand organiseer ik een kennismakingsworkshop ‘Kantelen in je werk’. Je vindt de datum van de eerstvolgende hiernaast.

Je bent gelukkiger in je werk, als je vanuit je hart werkt. Als je werk doet wat er voor jou toe doet. Je werkt dan in verbinding met jezelf. Dit vraagt dat je veel meer en veel meer bewust bezig bent met jij. Wie ben je? Waar word je warm van, gaat je hart sneller van kloppen, doet je de tijd vergeten? Waar draait het voor jou om in werk? Waar moet een werkomgeving aan voldoen, wil jij tot je recht komen?

Weet je dit, ken je jezelf, en stuur je hier bewust op voor jezelf? Stel je jezelf doelen hierin? Jezelf willen leren kennen en toe groeien naar gelukkig werken is ook gewoon hard werken!

Hoe werk je hier nu aan in het dagelijks leven? Hoe maak je dit nu praktisch?

In deze interactieve sessie Kantelen in je werk gaan we hiermee aan de slag. We verkennen samen welke onderwerpen je aandacht verdienen om te groeien naar werken in verbinding met jezelf. Ik deel mijn 7 tips, die bijdragen aan je groei naar meer gelukkig werken. Je betrekt ze op jezelf, doet een aantal oefeningen en ontdekt waar je werk te doen hebt.

Het wordt een levendige sessie, waarbij mijn persoonlijk verhaal je uitnodigt om ook jouw verhaal te doen.

Een paar reacties van deelnemers:

“Ik ben geïnspireerd bij je vandaan gegaan. Je biografische insteek heeft voor mij een bijzondere meerwaarde en heeft me nieuwe inzichten gegeven waar ik verder mee kan.”

“Je zeven tips en reflectie-oefeningen werkten voor mij verhelderend in het proces waarin ik zit. Door aandacht te geven aan o.a. reflectie is bij mij het bekende kwartje gevallen! Ik kan er verder mee aan de slag.”

Met het doén van de oefeningen en delen van de ervaringen kwam ik een laagje dieper en met jouw hulp sneller tot een concrete stap. Dat was leuk!”

Het was inspirerend om je eigen verhaal te horen en daar uit te halen wat mij verder kan helpen!

“Je verhaal was interessant, ik heb ervan genoten en ga het zeker gebruiken voor mijn eigen proces.” 

“Nuttige sessie, mooie aanvulling op het boek Spring! Je hoort ook eens andere verhalen, waaruit je inspiratie kunt halen. Stof tot nadenken.”

“Inspiratiesessie was leerrijk. Het heeft mij aan het denken gezet om de drempel over te gaan en durven. Goeie tips voor het bereiken van je doelen. Dankje!”

“Ik vond jouw presentatie en workshop inspirerend en uitnodigend, zowel qua inhoud als de manier waarop. Ik heb weer mooie handvatten mee gekregen!”

Wanneer is deze inspiratiesessie voor jou ?

  • Als je vindt dat het nu serieus tijd is voor meer gerichte actie wat betreft je werk.
  • Als je voelt dat je wilt verkennen hoe je kunt sturen op de ontwikkeling van je werk en je werkplezier.
  • Als je tot de conclusie bent gekomen dat je toch echt zelf verantwoordelijk bent voor je eigen werkgeluk.
  • Als je bereid bent in je eigen persoonlijke ontwikkeling te investeren.
  • Als je nu zover bent dat je ook wilt doorpakken.

Het resultaat van deze sessie

Als je deze 7 tips toepast in je eigen leven, maak je gegarandeerd een stap op je groeipad naar werken in verbinding met jezelf.

We gaan tijdens de sessie een interactieve verkenning doen op de tips en je huidige struggle scherp maken.

Aan het eind van de sessie weet je meer over jezelf, heb je aangescherpt waar het momenteel ‘knelt’ of schuurt in je werk èn heb je voor jezelf een concrete actie afgesproken om tenminste 1 tip toe te passen in je leven.

Praktische informatie

Wanneer : woensdag 15 januari 2020 van 19.00 tot 21.00 uur
Hoe : ontmoeting in Het Coachhuis te Leusden
Prijs : € 25,– exclusief BTW (21%)
Inschrijving en betaling doe je via onderstaande button.

Toe aan jezelf belangrijk vinden?

Klaar voor actie en je volgende stap?

Schrijf je in voor deze sessie en laat je inspireren tot gelukkig werken!

Ja, ik wil inspiratie en schrijf me in!

Leuk je te ontmoeten!