Herken je dit?
  • Ga je al een poos niet langer met plezier naar je werk?
  • Pas je je steeds aan alle veranderingen aan en krijg je nu het gevoel jezelf kwijt te raken?
  • Voel je je onzeker en wil je je meer gesterkt voelen in een vervolgstap in je loopbaan?
  • Wil je zicht krijgen op een nieuwe richting na je ontslagbesluit of op dat wat je energie geeft?

Dan helpt dit aanbod je vooruit. Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met onderstaande thema’s. De zeven onderwerpen, die je bewuste aandacht verdienen om te sturen op meer geluk en zingeving in je werk en leven.

In een gratis en vrijblijvende telefonische intake via Skype verkennen we je vraag en doel van coaching. Vraag deze hier aan.

In twee persoonlijke ontmoetingen krijg je alle aandacht die nodig is om stappen te maken. Ik werk niet met testen, maar met het persoonlijk levensverhaal. Door met je eigen verhaal te werken, komen we snel tot diepgang, essentie en inzicht. Langs vijf biografische vragen vertel je in 1,5 uur je eerlijke verhaal aan mij. We schakelen tussen vroeger en nu. Met ‘verhalen vertellen’ komen je interesses, kwaliteiten, waarden en drijfveren op een andere manier aan bod. Samen ontdekken we rode draden en verbanden in je persoonlijk verhaal in relatie tot de vraag die nu bij je speelt.

 

Na afloop van het interview ontvang je per mail een samenvatting: je persoonlijk levensportret. Dit bevat je geluksformule: een omschrijving van jouw kwaliteiten, je favoriete werkcontext en je thema. Hierin zie je ook verwoord welk advies je in feite aan je zelf geeft.

Ons vervolggesprek plannen we zo’n drie weken later. Tijdens dit gesprek checken we je persoonlijk portret, trek je zelf conclusies en concretiseer je je advies in de vorm van te ondernemen activiteiten. Je voelt je gesterkt en bemoedigd om uitvoering te geven aan je geformuleerde actie(s).

Het resultaat

  • Inzicht en bewustwording

Je ziet in waarom je vraagstuk bij je speelt, hoe dit samenhangt met je persoonlijk verhaal. Dit inzicht is verhelderend. Je hebt zicht op je kwaliteiten, interesses, waarden, drijfveren en je favoriete werkcontext. Het is helder wat je energie en plezier brengt.

  • Zelfwaardering

Je ervaart de waarde van reflecteren over je identiteit en waardeert jezelf meer. Je vindt jezelf belangrijk en neemt jezelf serieus in de keuzes die je gaat maken. Je hebt het stuur weer in handen. Je voelt je gesterkt in je kunnen, overwint je obstakel(s) en doorbreekt je huidige situatie.

  • Doel en actie

Je hebt je een doel gesteld en je eerstvolgende actie(s) staat. Je hebt de moed gevonden een stap vooruit te maken en voelt je geïnspireerd en zeker.

Na dit korte traject is je motivatie, richting en actie helder. Je kunt je gaan richten op de toekomst.

Nu is de praktijk vaak weerbarstig. Daar weet ik alles van. Wil je daarom verdere coaching bij het praktiseren van je acties, dan kan dat natuurlijk en maken we daartoe vervolgafspraken.

Praktische informatie

Tijdsduur : 1 maand
Hoe : persoonlijke ontmoetingen in het Coachhuis te Harderwijk of via Skype
Prijs : € 395,– exclusief BTW (21%)*, inclusief boek Spring! Naar werken in verbinding met jezelf
Bestelling en betaling doe je via onderstaande button.

*Werkgevers zijn erbij gebaat dat hun mensen niet uitvallen en plezier hebben in hun werk. Mogelijk is er financiële ruimte dit traject te laten financieren door je werkgever.

Toe aan snel, gerichte actie om vooruit te komen?
Eindelijk een stap zetten?

Meld je aan en we plannen direct een afspraak.

Ja, ik spring! en start met loopbaancoaching

Tot gauw!

Reina