Herken je dit?

  • Ga je al een poos niet langer met plezier naar je werk en loopt je energie weg?
  • Pas je je steeds aan aan alle veranderingen en krijg je nu het gevoel jezelf kwijt te raken?
  • Voel je je onzeker en wil je je meer gesterkt voelen in een vervolgstap in je loopbaan?
  • Wil je zicht krijgen op een nieuwe richting na je ontslagbesluit of op dat wat je energie geeft?

Dan helpt dit aanbod je vooruit. Wat gaan we doen?

We gaan je vraag verbinden met ‘jezelf’. Je maakt geen testen, maar vertelt je verhaal aan de hand van een vijftal biografische vragen die ik je stel. Biografische vragen gaan over je leven en loopbaan tot nu toe. Met ‘verhalen vertellen’ komen je interesses, kwaliteiten, waarden en drijfveren op een andere manier aan bod. In korte tijd heb je concreet hoe jouw actuele vraag samenhangt met je persoonlijk verhaal. Dit inzicht is verhelderend, bevrijdt je uit je huidige ‘knel’ en geeft je het vertrouwen en de stevigheid om een volgende stap te maken.

Na afloop van het interview ontvang je per mail een samenvatting in de vorm van een ‘Levensportret’. Dit bevat je geluksformule: een omschrijving van jouw kwaliteiten, je favoriete werkcontext en je thema. Hierin zie je ook verwoord welk advies je in feite aan je zelf geeft.

Tijdens het vervolggesprek checken we je persoonlijk portret en concretiseer je je advies in de vorm van te ondernemen activiteit(en).

Het resultaat

Je krijgt helder wat, hoe en waarom dit bij je speelt. Je ervaart de waarde van reflecteren over je identiteit. Je waardeert jezelf in de keuze die je gaat maken en hebt het stuur weer in handen. Je voelt je gesterkt in je kunnen, overwint je obstakel(s) en doorbreekt je huidige situatie. Je eerstvolgende actie staat. Je hebt de moed gevonden een stap vooruit te maken en voelt je geïnspireerd en zeker. Je kunt je gaan richten op de toekomst.

Wil je verdere coaching bij het praktiseren van je activiteiten, dan maken we daartoe vervolgafspraken.

Praktische informatie

Tijdsduur : 1 maand
Hoe : persoonlijke ontmoetingen in het Coachhuis te Harderwijk of via Skype
Prijs : € 395,– exclusief BTW (21%), inclusief boek Spring! Naar werken in verbinding met jezelf
Bestelling en betaling doe je via onderstaande button.

*Werkgevers zijn erbij gebaat dat hun mensen niet uitvallen en plezier hebben in hun werk. Mogelijk is er financiële ruimte dit traject te laten financieren door je werkgever.

Toe aan snel, gerichte actie om vooruit te komen?
Eindelijk een stap zetten?

Doe het nu!

Meld je aan en we plannen direct een afspraak.

Ja, ik spring en start met loopbaancoaching!

Tot gauw!

Reina