Subsidieregeling NL leert door

Je grijpt het gratis Ontwikkeladvies aan, hartstikke goed!
Met veel plezier verken ik een samenwerking met je.

Een coachtraject begint altijd met een vraag als input. Je zit ergens mee en wilt dit oplossen voor jezelf. Je wilt vooruit komen in de ‘knel’ of de worsteling die je nu ervaart. Soms is dat nog even puzzelen, maar dat doen we dan samen. Het is voor ons allebei fijn te weten wat je verwachtingen zijn bij de coaching en ook wat mijn coaching je moet gaan brengen. Vandaar een intake.

We doen de (vrijblijvende) intake telefonisch via Skype of Zoom. Ter voorbereiding ontvang je een paar vragen. Je start hiermee om je eigen vraag meer te verkennen en aan te scherpen. Ook krijg je helder wat je wilt dat de coaching je oplevert. Met je antwoorden kan ik mij voorbereiden op onze samenwerking en ben jij ervan verzekerd dat ik van waarde voor je kan zijn.

Ik vraag je de antwoorden tenminste 24 uur voor onze (nog te plannen) online afspraak te beantwoorden en aan mij terug te sturen. Zonder deze voorbereiding kan onze intake sessie geen doorgang vinden.

Tijdens de intake verkennen we je vraag en kan ik ook gelijk je aanmelding als deelnemer aan de regeling verzorgen.
Klaar om te starten?
Stuur dan onderstaande intake ingevuld aan mij retour.

  Naam: *

  E-mailadres: *


  Telefoon *

  Skype-naam of via Zoom * (Geef hier je voorkeur aan en evt. Skype-naam.)

  Omschrijf kort je huidige werksituatie: waar werk je, vanaf wanneer, welke functie(s), hoeveel uur. Heb je nu tijdelijk geen werk, vertel dan over je laatste werk en hoe dit is beëindigd

  Wat gaat er op dit moment goed in je werk? Vertel ook wat er goed gaat nu je tijdelijk geen werk hebt

  Waar knelt, schuurt het op dit moment in je werk? Wat vind je lastig, waar loop je tegen aan? Ook als je nu tijdelijk geen werk hebt, waar loop je nu tegen aan?

  Wat zijn jouw sterke kanten?

  Wat zijn naar jouw mening je persoonlijke verbeterpunten?

  Wil je nog iets toevoegen om het beeld van je situatie zo compleet mogelijk te maken?

  Wat verwacht je van mij als loopbaancoach? Wat verwacht je van de loopbaancoaching?