Follow-up coaching

Mooi, daar ligt je ontwikkelplan, heel concreet. Met gestelde doelen en geformuleerde acties. Super, wees oprecht trots op jezelf, want je bent al een heel eind. Al veel verder dan dat veel mensen komen, echt!

En nu is het de uitdaging je plan niet te laten versloffen. Het niet in je la te laten verdwijnen om er vervolgens de klad in te laten komen. Super lastig om er aan vast te houden, ik weet het. Het vraagt zoveel drive en doorzettingsvermogen vanuit jezelf.

Want nu heb je allerlei nieuwe inzichten verkregen, je weet wat je zelf wilt en wat je belangrijk vindt en bent stellig van plan hier aan vast te houden. Maar… de praktijk is weerbarstig.

Voor je het weet bepaalt toch weer je leidinggevende, collega of medewerker wat er met je gebeurt. Wilde je wel ‘nee’ zeggen, maar ben je toch weer gezwicht.

Was je stellig van plan om een eerste actie te nemen op je plan, maar is het er door de waan van de dag toch weer bij gebleven..

Zie je die interessante werkgever, die in je netwerk van je LinkedIn-contact zit, maar durf je nét niet de stap te zetten om contact op te nemen.

Ben je thuis en weet je wel dat je eigenlijk iemand uit je netwerk moet bellen, maar vind je het toch lastig om je eigen verhaal te brengen.

Voel je wel dat je eigenlijk wilt stoppen met wat je op dit moment doet, maar ontbreekt het je nog aan voldoende durf of eigenwaarde.

Zo gaat dat in de praktijk. De ene dag ben je vol euforie en kan je de hele wereld aan. De volgende dag vraag je je vertwijfeld af: ‘Wie zit er nou op mij te wachten?’ of ‘Kan ik dit wel?’. Weet dat dit er allemaal bij hoort. Alleen dit weten, helpt al.

Wil je steun in dit proces? Follow-up coaching helpt je daar bij. Ik help je daar graag bij.

Als follow-up van het individuele traject komen we de aansluitende twee maanden of half jaar nog een aantal keer een uur bij elkaar terug via Skype. Persoonlijk ontmoeten kan ook, wat jij wilt. Tussendoor mail je mij je reflecties of vragen, zodat ik dichtbij en samen met je op ga in je ontwikkelproces en je ook gegarandeerd tot resultaten komt. Wat dat is uiteindelijk wat je wilt: het resultaat dat je je ontwikkelplan lééft!

Met mijn follow-up coaching voel je je gesteund, verdiep je je inzichten en blijf je vasthouden aan je koers.

Praktische informatie

Tijdsduur        : 2, 4 of 6x een uur
Hoe                 : via Skype of persoonlijke ontmoeting in Coachhuis
Prijs                 : € 250,–, € 500,– of € 750– excl. BTW (21%)

Bestelling en betaling van de follow-up coaching doe je door te klikken op onderstaande button.

Na ontvangst van je betaling bel ik je direct en plannen we onze afspraak in.

Ja, ik wil 2x follow-up coaching! Ja, ik wil 4x follow-up coaching! Ja, ik wil 6x follow-up coaching!