Fijne zomertijd!

geplaatst in: Gratis tips | 0

We gaan al weer richting de zomervakantie. Zo halverwege het jaar sta ik even stil bij wat is geweest en wat staat te komen of al weer in de planning staat.

Corona

Corona was natuurlijk van grote impact, voor iedereen. Bij mij viel ook alles even ‘stil’. Lopende coachtrajecten konden we gelukkig op anderhalve meter blijven voeren. Maar netwerken en mensen ontmoeten in workshops – wat ik zo graag doe ! – was even van de baan.

In mijn blog Thuis blijven heb ik iets geschreven over het mooie verdiepende proces dat zich in mijn thuisomgeving afspeelde. Dit was voor mij absoluut een mooie kant van Corona: verdieping en tijd voor elkaar.

Boeken

Spring!

Mijn uitgever Stella kwam met het bericht dat de voorraad van mijn eerste druk Spring! bijna op is. Hoe mooi is dat! De eerste 750 exemplaren zijn van eigenaar gewisseld.

Ik hoefde niet lang na te denken of ik de investering in een tweede druk zou doen. Regelmatig ontvang ik berichtjes in mijn mailbox dat mensen m’n boek lezen en lees ik wat het doet en brengt. Spring! doet precies wat het moet doen: raken, inspireren en bemoedigen. Dit blijf ik graag doen en dus is de bestelling voor een tweede druk de deur uitgegaan.

Er zijn weer 500 exemplaren voorradig en ik heb gelijk de kans aangepakt om zelf een aantal naar het Centraal Boekhuis te brengen. Heb ik dat ook eens gezien 🙂 Ik hoop dat vele boeken hun weg gaan vinden naar alle mensen die nu of straks roerige tijden beleven in werk.

In deze korte video vertel ik voor wie ik mijn boek heb geschreven en hoe het je helpt in het steeds meer in verbinding met jezelf werken en leven.

Gratis e-book ‘7 Tips naar gelukkig werken’

Iemand berichtte mij dat ik in mijn gratis e-book ‘7 Tips naar gelukkig werken’ best wel wat meer met de billen bloot mag. Nu ga ik dat in Spring! al behoorlijk, maar inderdaad, in mijn e-book mocht dat misschien nog wel wat meer. En dus heb ik mijn e-book vernieuwd. Er is nu een versie juni 2020.

In deze link vind je hem ter inspiratie. Voor jezelf of voor iemand in je omgeving die wel wat inspiratie kan gebruiken.

Workshop Kantelen in werk

Mijn eerstvolgende ‘live’ workshop ‘Kantelen in werk’ heb ik gepland op woensdag 15 juli van 10.00 tot 12.00 uur in Almere. Dit is de laatste voor de zomervakantie.

Informatie over de inhoud en aanmelding vind je in deze link. Kun je wel wat inspiratie gebruiken of ken je mensen in je naaste omgeving, laat het ze weten. Je kunt er nog bij.

Na de zomervakantie

Week van de loopbaan

Voor na de zomer staan er al weer wat afspraken in de planning.

Zo doe ik dit jaar mee aan de ‘Week van de loopbaan’, die vanuit mijn beroepsvereniging Noloc wordt gefaciliteerd. Kun je in de week van 14 t/m 18 september laagdrempelig kennismaken met mij als loopbaancoach en mijn loopbaancoaching. In een speciale nieuwsbrief ga ik je hier later meer over vertellen.

Gratis loopbaanadvies

Dit kunnen we nu mooi combineren met een gratis loopbaanadvies. Zoals in mijn vorige nieuwsbrief verteld, start er per augustus een subsidieregeling die het voor alle werkenden en werkzoekenden mogelijk maakt om een gratis loopbaantraject te doen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Het nieuwsbericht van Minister Wouter Koolmees vind je hier.

Zodra de ins en outs van de regeling bekend zijn, ontvang je van mij bericht. Als je wilt kun je alvast een gratis intake aanvragen. Mijn vragen aan jou vind je in deze link.

Samenwerking bibliotheken

14 en 23 september en 13 oktober verzorg ik een workshop ‘Kantelen in werk’ in de bibliotheken in Nijkerk, Soest en Hilversum, en kunnen mensen na afloop kennismaken met mijn boek Spring! (2e druk 😊).

Nog heel ver weg, op 3 november mag ik met mijn lezing een bijdrage leveren in het thema ‘Zingeving’ binnen de bibliotheek in Nijkerk. Heel leuk!

Inspiratiemiddag voor cliënten

Op 18 september organiseer ik een inspiratiemiddag voor cliënten die bij mij een coachtraject hebben gevolgd. Het leuke is, dat ze mede zelf vorm en inhoud geven aan de middag door eigen inspirerende verhalen en kennis te delen. Voor en met elkaar, ik kijk er erg naar uit de ontmoeting nu eindelijk (!) te kunnen hebben, nadat deze twee keer is uitgesteld vanwege Corona. Het programma van de middag vind je hier. Wil je er alsnog bij zijn, dan zie ik je aanmelding tegemoet. De link voor aanmelding vind je in het programma.

Workshop ‘Kantelen in werk’ maandelijks

En natuurlijk blijf ik maandelijks op basis van open inschrijving mijn workshop ‘Kantelen in werk’ organiseren. De datum van de eerstvolgende is altijd te vinden op mijn website.

Schrijfsessies, interesse?

Tot slot, ik overweeg om schrijfsessies te gaan organiseren. Sessies, waarin je schrijven-der-wijs gaat ontdekken wie je bent en wat je komt doen. Waarin je schrijft langs bepaalde onderwerpen en thema’s die ik je aanreik. Waarin je je verhaal voorleest en luistert naar de verhalen van anderen. Waarin ruimte is om te reageren op voorgelezen teksten. Om zo met elkaar te verdiepen en te ontdekken.

Mijn vraag aan jou is of je hier belangstelling voor hebt. Om zo een beetje te peilen of dit een mooie nieuwe stap kan zijn in mijn aanbod naar jou toe. Ik hoor het graag! Stuur een mailtje naar info@janssencoaching.nl met je reactie.

Wens ik je alvast een hele fijne zomertijd toe!

Deel dit artikel met je netwerk > Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin