Een gratis ontwikkeladvies, hoe mooi is dat!

geplaatst in: Gratis tips | 0

Het overwinnen van weerstand. Voel je ook hoe lastig dat soms is? Je weet wel dat het slim en goed is om te doen, maar je staat ook niet echt te juichen. Dat had ik nou bij de Subsidieregeling 45plus. ‘Daar begin ik niet aan hoor’, dacht ik. ‘Al die regels en procedures…’.

Tot iemand mij concreet vroeg of ik op deze basis een coachtraject wilde aangaan. Pas toen zag ik een aanleiding om er iets mee te doen. Ik kwam in beweging ? Heb je ook vaak een aanleiding nodig om in beweging te komen? Moet je nood eerst echt hoog oplopen, voordat je tot actie overgaat? Of moet je eerst iets SUPER GRAAG willen voordat je een eerste stap zet? Niks menselijk is ons vreemd..

Ontwikkeladviestraject 45plus

Nou, nu geef ik je een aanleiding om te bewegen! Het Ontwikkeladviestraject45plus nodigt je namelijk uit om eerder na te denken over je loopbaan. Ruim voordat er echte nood gaat ontstaan. Nu ik me erin heb verdiept, zie ik dat het eigenlijk een prachtige regeling is. Mensen kunnen gratis een ontwikkeladvies krijgen en ik als loopbaancoach krijg dit betaald in de vorm van subsidie. Het vraagt natuurlijk wat papierwerk – want subsidie krijg je nooit ‘zomaar’ – , maar de vergoeding is alleszins redelijk. Het enige dat ik echt in de gaten moet houden, is dat de pot niet leeg is ?

Gratis traject!

Ik kan je nu dus een gratis traject aanbieden, hoe mooi is dat! Er gelden wel een paar voorwaarden (natuurlijk..). Deze zijn:

  • Je moet 45 jaar of ouder zijn
  • Minimaal 12 uur per week werken
  • Er is geen sprake van ziekmelding en/of ontslag (dreiging)
  • Bereid zijn een vragenlijst in te vullen en toestemming geven voor verwerking persoonsgegevens door het ondertekenen van een toestemmingsverklaring.

Als loopbaancoach moet ik een dossier aanleggen. Hierin moet ook zijn opgenomen een kopie, scan of foto van een wettig identiteitsbewijs van de deelnemer, zonder pasfoto van de deelnemer.

We maken (en ondertekenen) samen een verslag, ontwikkelplan en prestatieverklaring.

Hoe ziet mijn gratis traject eruit?

Ik heb twee opties:

  1. Je volgt mijn kennismakingsworkshop. Dit is een groepsbijeenkomst en duurt twee uur. De eerstvolgende is op 20 januari. Kijk voor informatie hier. Aansluitend starten we een individueel traject van in totaal 3 uur: een intake via Skype of video bellen van een half uur, een gesprek van 1,5 uur en een gesprek van 1 uur. Let op: meld je voor deze sessie aan via een mail en niet via de aanmeldknop, want dan ga je naar een betaalomgeving. Zet in de mail even dat je aanmelding verband houdt met het subsidietraject.
  2. Je woont geen groepsbijeenkomst bij, maar kiest voor een individueel traject van in totaal 4 uur. We hebben dan een telefonische intake via Skype of video bellen (0,5 uur) en drie individuele gesprekken van respectievelijk 1,5 uur, 1 uur en 1 uur.

Interesse?

Heb je interesse, laat het mij weten. Ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn, zet het alsjeblieft door. Behalve tijd en energie, kost dit je dus helemaal niets. Wat een prachtige kans voor investering in jezelf!

De regeling geldt tot het eind van het jaar, zolang er nog subsidie in de pot zit. Wacht dus niet te lang..

Meer informatie vind je in deze brochure.

Een samenwerking in het kader van deze regeling start met het invullen van een vragenlijst. Je vindt de vragenlijst hier.
Voldoe je aan de voorwaarden en wil je eens bezinnen op je loopbaan? Op tijd in actie komen en serieus aan de slag? Mail mij dan de vragenlijst ingevuld retour en ik verken graag samen met je hoe we een volgende stap zetten. Heb je vragen? Stel ze via mijn contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook: 06-10743340.

Deel dit artikel met je netwerk > Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin