Ik heb deze individuele sessie als heel zinvol ervaren. Voor mij heeft vooral de tip over “ken je waarden” mij aan het denken gezet. Daar wil ik nog handen en voeten aan gaan geven. Ik vond dat we een prettig contact hadden. Professioneel en tegelijkertijd persoonlijk.

Albert


 

Hartelijk dank voor je inspirerende workshop. Je verhaal was persoonlijk en je aanpak fijn. Voor mijzelf werd er ook weer iets duidelijk die ochtend.

Monique Evers


Ik vond de sessie die je gaf heel nuttig en heb er veel aan gehad. Het is fijn als iemand je kan helpen een beetje overzicht in de ‘chaos’ te geven. Wat je hebt uitgezocht, onderzocht en bestudeerd, heeft een hele leuke werkmethode opgeleverd, die structuur en overzicht geeft en vooral praktisch is om ‘vooruit’ te kunnen en stappen te maken.

Elske Coenen


Ik ervaar je als een enthousiasmerende en inspirerende coach, mede door de inbreng van eigen doorleefde ervaringen. De opbouw, de werkschema’s en je verhaal zijn helder. Met het doén van de oefeningen en delen van de ervaringen kwam ik een laagje dieper en met jouw hulp sneller tot een concrete stap. Dat was leuk!

Lieke


Ik heb je inspiratiesessie ervaren als een heel goede opfrissessie voor de volgende stappen in mijn ontwikkeling. In een prettige sfeer met kundige begeleiding naar een professioneel doel. Ik ga op pad. Ook jouw E-book met de 7 tips heb ik dichtbij om steeds weer even op te pakken en zo niet te verdwalen op mijn pad. Dank je wel!

Tineke Warta


Ik heb je sessie als inspirerend ervaren! Overzichtelijk, goede opbouw, kort en krachtig. Zakelijke aanpak. Je zeven tips en reflectie-oefeningen werkten voor mij verhelderend in het proces waarin ik zit. Door aandacht te geven aan o.a. reflectie is bij mij het bekende kwartje gevallen! Ik kan er verder mee aan de slag.

Tineke


Ik wist dat ik een carrière switch moest maken, maar nog niet goed welke kant ik op wilde en welke stappen te zetten. M’n oude vak ‘loslaten’ en een nieuwe richting op gaan vond ik doodeng. Toen ik op zoek ging naar een coach werd ik via via op Reina gewezen. Zodra ik op haar website las over de Career Story Interview methode die zij gebruikt, en over haarzelf, wist ik dat ik met Reina aan de slag wilde. Dankzij Reina’s eigen eerlijke verhaal in haar boek ‘Spring’ durfde ik eerlijk te zijn naar haar, en mezelf kwetsbaar op te stellen. De verhalen van andere mensen in haar boek gaven me vertrouwen en moed. De CSI-methode vond ik erg fijn en Reina’s analyse heel raak. Het heeft m’n richting verhelderd en vooral ook m’n vertrouwen in mezelf versterkt.

Sonja van Grinsven-Evers


 

Ik ben geïnspireerd bij je vandaan gegaan. Je biografische insteek heeft voor mij een bijzondere meerwaarde. Het voelt heel prettig het van die kant te benaderen en heeft me nieuwe inzichten gegeven waar ik verder mee kan. Ik heb je ervaren als prettig, rustig en zachtmoedig.

Klaartje Dullemond


Kriebels
Dank Reina, voor je laagdrempelige methodes en de sympathieke manier waarop je doorvraagt. Het resultaat is geweldig: ik heb zin om te springen! Jij zei ‘je doet het zelf hoor, op enig moment vallen de stukjes op hun plek’. Inmiddels is mijn hoofd op hol geslagen: oude ervaringen verbinden zich met nieuwe ideeën. Het kriebelt! Ik sta weer in de startblokken om de regie over mijn eigen toekomst in handen te nemen.

Irma


Ik heb jou als coach als héél prettig en deskundig ervaren. De manier waarop je ons benadert, de gelegenheid en ruimte geeft om ons verhaal te vertellen. De veiligheid die je in de groepssessie creëert. Het was inspirerend om je eigen verhaal te horen en daar uit te halen wat mij verder kan helpen!

Silvana Martins


Reina schrijft in haar boek over “werken in verbinding met jezelf”. Ik heb haar leren kennen als een prettige persoonlijkheid die ook actief verbinding zoekt met de mensen om haar heen. Dit doet zij (net als in haar boek) op een zeer heldere, zonnige, betrokken, doelgerichte, praktische en energieke wijze.

Lidy Sibon


 

 

Je mini workshop heeft mij alleszins een stevige duw in de rug gegeven om de keuze te maken die zich opdringt. Van harte dank.

Eddy Vermeulen


Ik vind het best spannend om m’n vertrouwde omgeving en vast contract (vooral het laatste) in te wisselen voor een nieuwe job met jaarcontract. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat plezier in m’n werk hebben belangrijker is dan een vast contract. Je site en tips hebben mij aan het denken gezet. Het was het laatste zetje dat ik nodig had om de sprong te wagen.

Sacha de Ruiter


Op een persoonlijke en inspirerende manier weet Reina een prettige (veilige) ambiance te creëren om ‘naar binnen te keren’, waarbij ze mensen laat zien wie ze zijn en hoe werk en passie meer in balans kunnen komen. De sessies met Reina hebben mij het lef gegeven om hardop uit te spreken waar ik goed in ben en wat mijn kwaliteiten zijn.

Thecla van Dijk


aaeaaqaaaaaaaax1aaaajdrlyty5owy3lwi3m2ytndgwos1iotzklti4ymuyyjawzji4mq1Reina is een enthousiaste, betrokken en bevlogen loopbaancoach. Met boeiende oefeningen brengt ze je tot vaak verrassende inzichten over jezelf, je talenten, passies en kracht. Ze leert je denken in mogelijkheden.

Joyce van der Woude


 

3f1b16e1De sessies met Reina hebben mij meer inzicht gegeven in mijn eigen kwaliteiten en ruimte gegeven aan het onderzoeken van mijn verlangens wat betreft werk. Door dit te kunnen onderzoeken, kwam ik er achter dat ik eigenlijk al ben waar ik wil zijn op dit moment en dat, zoals Reina zelf zegt, het pad zich (verder) ontvouwt door er op te lopen. Reina heeft een open, vriendelijke houding en tegelijkertijd een ruime ervaring waaruit ze kan putten. De combinatie van deze ervaring met het delen van haar eigen zoektocht, maakt de begeleiding boeiend en verbindend.

Wide van der Kooij


malanca schutHet is net als het doen van de hoofdstand……geen vaste grond onder mijn voeten, maar wel het vertrouwen dat ik ondersteboven net zo stabiel in de wereld sta…  

Met dat gevoel liep ik naar buiten na de ontmoetingen met Reina. In deze ontmoetingen voelde ik letterlijk het ont-moeten. Ik heb het vertrouwen terug mijn hart te volgen.

Malanca Schut


chris tekkeTijdens het zoeken naar een nieuwe baan kwam gelukkig Reina op mijn pad. Ik had wat moeite met het formuleren wat ik nu precies zocht en dus ook met solliciteren. Ik kreeg afwijzing na afwijzing. In één gesprek werd aan de hand van mijn jeugdhelden duidelijk waarom ik in bepaalde situaties reageer zoals ik reageer. Ik had weer verbinding met mijn eigen verhaal! Met als gevolg, weer een nieuwe  baan!

Chris Tekke


evelyn derksenEen geweldige ervaring om concreet op je loopbaanvraag begeleid te worden. In twee zeer effectieve sessies weet ik waar ik sta, wat mijn drijfveren zijn en wat me te doen staat. De methode die Reina gebruikt laat je ongemerkt tot de kern komen van wie je bent. Er wordt een proces op gang gebracht waardoor je verbindingen gaat zien in je (werkende) leven. Zo kom je tot je eigen essentie en het is een enorme rijkdom om die in te kunnen zetten in je werk! Ik zou tegen veel mensen willen zeggen: Gun jezelf zo’n ijkpunt!

Evelyn Derksen


niekHet is nu ongeveer een half jaar geleden dat Reina mij gecoacht heeft. Zij heeft voor nieuwe inzichten gezorgd. Ik heb mij hierdoor verder kunnen ontwikkelen als mens, zowel in mijn werk en in privé. Reina is verder een persoon die zeer proffessioneel en toegankelijk is. Ik heb het coach traject als zeer nuttig ervaren.

Niek Velderman


Verder ook samengewerkt met:

JanssenCoaching

Gemeente Harderwijk
Gemeente Rotterdam
Engie Services
ABN AMRO
Inspectie voor de Gezondheidszorg
Hogeschool Windesheim
Gemeente Eindhoven
DSM Biologics
GOC / C3 (Centrum Creatieve Carrières)
Noloc
Matchcare
Dijkstra & Van Puffelen / Sapa Aluminium
Rabobank
Gemeente Lelystad
Waterschap Groot Salland
Brabant Water
Duinwaterbedrijf Zuid Holland (Dunea)
Icare