Reina heeft de gave om je in korte tijd verhelderende informatie over jezelf terug te geven, op zo’n manier dat het richting geeft voor hoe verder. Door de voorbeelden uit haar eigen levensverhaal en ontwikkeling, worden de te zetten stappen heel concreet. Ze heeft me veel vertrouwen gegeven en ik denk regelmatig terug aan onze sessies. Ook ben ik altijd blij als ze een nieuwe blog heeft geschreven, het komt meestal net op het moment dat ik het echt nodig heb!

Marianne Kloosterman


Dit traject heeft me buiten een andere kijk op zaken, ook meer inzichten in mezelf gegeven, wat ook weer voor inspiratie heeft gezorgd. Ik vind dat je een erg leuke manier van coaching hebt. Buiten dat, ben je een betrokken en warm persoon, wat ervoor heeft gezorgd dat onze gesprekken heel prettig en vertrouwd waren. De gesprekken hebben mij verrast door de vragen die je stelde. Een hele leuke manier om een biografisch profiel terug te krijgen, waar je jezelf in herkent. Een ontdekkingsreis naar mijn kwaliteiten, waarden en interesses, enorm leuk om die boven tafel te krijgen met jouw opdrachten. Ook daar werd ik door de keuzes die ik moest maken, door mezelf verrast. En ik heb geleerd dat je echt niet te oud bent om te leren en dat leren nog steeds leuk kan zijn!

Wilma Stooker


De manier waarop Reina werkt heb ik als persoonlijk en betrokken ervaren. Ze deelt haar eigen ontwikkeling en ervaringen tijdens de coaching. Dat gaf vertrouwen om mezelf uit te spreken en te durven kijken. Met kleine stapjes de weg op waarvan ik nog niet weet waar ie heen leidt, maar ik loop wel zelf bewuster mee.

Yvonne


Met Reina heb ik recentelijk een traject in het kader van het Ontwikkeladvies45plus gevoerd. Ik heb Reina ervaren als een prettig en vakkundig persoon. Door haar manier van gespreksvoering en haar vraagstelling weet ik nu eindelijk welke richting ik uit wil.

Karin Philippi


Bij Reina deed ik het 45+traject, om voor mij het antwoord op de vraag ‘waarom doe ik wat ik doe?’ te achterhalen. En dat is samen goed gelukt! Helder en duidelijk heb ik de antwoorden aan mijzelf gegeven. Omdat zij dé juiste vragen vroeg. Vol vertrouwen, open minded heb ik met haar naar mezelf gekeken, zodat zij mij de juiste inzichten gaf. ‘Moedig hoor’ zei iemand. ‘Dat je dat zo hebt aangedurfd.’ Echt? Ik was gewoon zo klaar met het onbekende én te nieuwsgierig naar ‘mijn why’ om het niet te doen! Met veel plezier kijk ik terug op dit traject. Het heeft mij veel gegeven. Dank Reina!

Sanny Linker


Dank je wel Reina, voor alle inzichten en de fijne en warme ontvangst iedere keer weer!
Het traject met jou voelde als een golf vol inzichten. Geen golf die je overspoelt, maar een verfrissende golf. Een die alle zintuigen prikkelt en aan het werk zet. Je methode in combinatie met je openheid heeft mij een heel eind op weg geholpen! Dank daarvoor!

Rivka Hut-Joosten


Ik heb Reina benaderd toen ik dreigde vast te lopen in mijn werk. Zij heeft mij handvatten gegeven die me helpen om dit weer vlot te trekken. Zij heeft mij een nieuw perspectief laten zien, waardoor ik nu weer de kracht voel in mezelf om hier mee aan de slag te gaan. De aanpak van Reina kenmerkt zich door eenvoud, waardoor je vrij snel tot de kern komt van dat wat relevant is.

Annemieke Scholte


After being offered the opportunity to take part in personal career coaching through Reina Janssen, I can only say that it was more than worthwhile. Her warm personality and personal approach put me at ease immediately. Through the in-depth interview and follow-up discussions, Reina motivated me to think and reflect on the reasons for my decision-making process and brought me to new insights. If you are thinking about a new direction for your career, or just want to be inspired, I can recommend Reina wholeheartedly.

Zelda Maclear


Dank!
Voor de chaos
De nieuwe ontdekkingen
Zicht op de drempels zodat ik er overheen kan stappen.
Reina is kundig, warm, betrokken en ervaren. Biedt en geeft vertrouwen en de ruimte om zelf invulling te geven aan je eigen loopbaancoaching traject. Verrassend en zeer aan te bevelen.

Lucienne Römer


De begeleiding van Reina heeft mij met o.a. het biografisch interview, geholpen om op aanspreekbare wijze inzicht op mijn waarden, kwaliteiten en ontwikkeling te krijgen. Hierdoor is mijn koers verduidelijkt en zijn mijn nieuw te nemen stappen ingezet. Ik wil je daarvoor hartelijk danken Reina.

Danielle van Kampen 


Ik lees al jaren de nieuwsbrieven van Reina en uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan en heb me opgegeven voor het Ontwikkeltraject 45+. Dank voor deze fijne inspirerende gesprekken en praktische opdrachten die inzichten gaven in belangrijke wensen, waarden en normen, zowel professioneel als privé. Inmiddels heb ik me opgegeven voor een nieuwe opleiding, maar ik zal met plezier je nieuwsbrieven blijven lezen die altijd weer een belangrijk aspect in mijn loopbaan of leven weten te raken.

Liesbeth van der Veen


 

Ik heb het loopbaantraject als zeer prettig ervaren. In korte tijd veel geleerd over mijzelf, zowel sterke als minder sterke punten. Een stuk bewustwording van wie en wat ik ben. Ik heb je ervaren als een deskundig en professionele loopbaancoach, die de ruimte geeft om zelf te ontdekken.

Johanna Koelewijn


 

Met Reina ga je snel naar de kern en komt er een goede weg voorwaarts uit, aanrader.

Henno


Veel dank nogmaals voor je goede, professionele en persoonlijke coaching. Door gebruik te maken van mijn persoonlijk levensverhaal heb je mij de weg gewezen, waardoor ik wat achter mij ligt, nu echt achter mij kan laten en met nieuwe inspiratie en energie weer “vooruit” kan gaan. Ik voel mij vrij om nieuwe paden te verkennen. Ik vond het heel fijn om met je samen te werken, goed dat je op mijn pad kwam!

Anita


Ik heb bij Reina een traject Ontwikkeladvies 45plus gevolgd. Ik heb Reina als een zeer prettige loopbaancoach ervaren. Reina straalt rust uit, luistert goed en geeft je de ruimte om zelf na te denken en tot een eigen conclusie te komen. De ondersteunende oefeningen die we hebben gedaan hebben mij goed geholpen en tot verder nadenken aangezet. Ik kan iedereen zo een traject aanbevelen.

Esther Slingerland


Op professionele maar ook heel persoonlijke wijze liet Reina me inzien wat belangrijk is voor mij op werkgebied, waar de knelpunten zitten en waar ik op moet letten om meer werkgeluk te hebben. Ze is zowel stimulerend als inspirerend.

Sonja van Straten


Ik vond de sessies met jou, in het kader van een ontwikkeladviestraject, waardevol en inspirerend. Jouw deskundige en rustige manier van communiceren, waardoor je me ruimte gaf om na te denken en zelf tot inzichten te komen, werkten bij mij erg goed. Ik heb nagedacht over keuzes en (voor)waarden die hierbij belangrijk zijn voor mij. Het helpt me zeker om mijn pad voor de toekomst te bepalen en daarin de juiste stappen te zetten. Bedankt daarvoor!

Antoinette Beks


 

Je hebt me de weg gewezen om me zonder vooroordeel, te laten kijken naar mijn kwaliteiten en valkuilen. Geloven en denken in mogelijkheden en kansen, niet in beperkingen, en dat ik er zelf iets van kan maken door ervoor te gaan. Ik heb jou als coach ervaren als een warme persoonlijkheid die rust èn inspiratie weet over te brengen.

Pien van den Born

 


Ik heb Reina ervaren als een oprecht, warm en deskundig persoon. Dit heeft in mijn loopbaantraject bijgedragen aan een vertrouwde sfeer, waarin het mogelijk is om bij kwetsbaarheid te komen. Het biografisch interview en de oefeningen werkten voor mij treffend. Reina begeleidt op een natuurlijke manier, waarbij er naast vrijheid en ruimte ook richting gegeven wordt. Een traject, dat inzicht en vertrouwen heeft gegeven en voor mij werkt als een opstap naar een volgende fase. Dankjewel Reina!

Maura KolsteegIk vond dat we een prettig contact hadden. Professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. Ik heb Reina ervaren als een sympathieke en betrokken coach, die verrassende vragen kan stellen, waardoor je aan het denken wordt gezet. In dit coachtraject rondom ontwikkeladvies 45plus was het vooral leerzaam om te zien welke aspecten voor mij terug moeten komen in een eventuele nieuwe baan of functie. Ik ben blij dat ik dit traject bij Reina heb gevolgd.

Albert


 

Hartelijk dank voor je inspirerende workshop. Je verhaal was persoonlijk en je aanpak fijn. Voor mijzelf werd er ook weer iets duidelijk die ochtend.

Monique Evers


Ik vond de sessie die je gaf heel nuttig en heb er veel aan gehad. Het is fijn als iemand je kan helpen een beetje overzicht in de ‘chaos’ te geven. Wat je hebt uitgezocht, onderzocht en bestudeerd, heeft een hele leuke werkmethode opgeleverd, die structuur en overzicht geeft en vooral praktisch is om ‘vooruit’ te kunnen en stappen te maken.

Elske Coenen


Ik ervaar je als een enthousiasmerende en inspirerende coach, mede door de inbreng van eigen doorleefde ervaringen. De opbouw, de werkschema’s en je verhaal zijn helder. Met het doén van de oefeningen en delen van de ervaringen kwam ik een laagje dieper en met jouw hulp sneller tot een concrete stap. Dat was leuk!

Lieke


Ik heb je inspiratiesessie ervaren als een heel goede opfrissessie voor de volgende stappen in mijn ontwikkeling. In een prettige sfeer met kundige begeleiding naar een professioneel doel. Ik ga op pad. Ook jouw E-book met de 7 tips heb ik dichtbij om steeds weer even op te pakken en zo niet te verdwalen op mijn pad. Dank je wel!

Tineke Warta


Ik heb je sessie als inspirerend ervaren! Overzichtelijk, goede opbouw, kort en krachtig. Zakelijke aanpak. Je zeven tips en reflectie-oefeningen werkten voor mij verhelderend in het proces waarin ik zit. Door aandacht te geven aan o.a. reflectie is bij mij het bekende kwartje gevallen! Ik kan er verder mee aan de slag.

Tineke


Ik wist dat ik een carrière switch moest maken, maar nog niet goed welke kant ik op wilde en welke stappen te zetten. M’n oude vak ‘loslaten’ en een nieuwe richting op gaan vond ik doodeng. Toen ik op zoek ging naar een coach werd ik via via op Reina gewezen. Zodra ik op haar website las over de Career Story Interview methode die zij gebruikt, en over haarzelf, wist ik dat ik met Reina aan de slag wilde. Dankzij Reina’s eigen eerlijke verhaal in haar boek ‘Spring’ durfde ik eerlijk te zijn naar haar, en mezelf kwetsbaar op te stellen. De verhalen van andere mensen in haar boek gaven me vertrouwen en moed. De CSI-methode vond ik erg fijn en Reina’s analyse heel raak. Het heeft m’n richting verhelderd en vooral ook m’n vertrouwen in mezelf versterkt.

Sonja van Grinsven-Evers


 

Ik ben geïnspireerd bij je vandaan gegaan. Je biografische insteek heeft voor mij een bijzondere meerwaarde. Het voelt heel prettig het van die kant te benaderen en heeft me nieuwe inzichten gegeven waar ik verder mee kan. Ik heb je ervaren als prettig, rustig en zachtmoedig.

Klaartje Dullemond


Kriebels
Dank Reina, voor je laagdrempelige methodes en de sympathieke manier waarop je doorvraagt. Het resultaat is geweldig: ik heb zin om te springen! Jij zei ‘je doet het zelf hoor, op enig moment vallen de stukjes op hun plek’. Inmiddels is mijn hoofd op hol geslagen: oude ervaringen verbinden zich met nieuwe ideeën. Het kriebelt! Ik sta weer in de startblokken om de regie over mijn eigen toekomst in handen te nemen.

Irma


Ik heb jou als coach als héél prettig en deskundig ervaren. De manier waarop je ons benadert, de gelegenheid en ruimte geeft om ons verhaal te vertellen. De veiligheid die je in de groepssessie creëert. Het was inspirerend om je eigen verhaal te horen en daar uit te halen wat mij verder kan helpen!

Silvana Martins


Reina schrijft in haar boek over “werken in verbinding met jezelf”. Ik heb haar leren kennen als een prettige persoonlijkheid die ook actief verbinding zoekt met de mensen om haar heen. Dit doet zij (net als in haar boek) op een zeer heldere, zonnige, betrokken, doelgerichte, praktische en energieke wijze.

Lidy Sibon


 

 

Je mini workshop heeft mij alleszins een stevige duw in de rug gegeven om de keuze te maken die zich opdringt. Van harte dank.

Eddy Vermeulen


Ik vind het best spannend om m’n vertrouwde omgeving en vast contract (vooral het laatste) in te wisselen voor een nieuwe job met jaarcontract. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat plezier in m’n werk hebben belangrijker is dan een vast contract. Je site en tips hebben mij aan het denken gezet. Het was het laatste zetje dat ik nodig had om de sprong te wagen.

Sacha de Ruiter


Op een persoonlijke en inspirerende manier weet Reina een prettige (veilige) ambiance te creëren om ‘naar binnen te keren’, waarbij ze mensen laat zien wie ze zijn en hoe werk en passie meer in balans kunnen komen. De sessies met Reina hebben mij het lef gegeven om hardop uit te spreken waar ik goed in ben en wat mijn kwaliteiten zijn.

Thecla van Dijk


aaeaaqaaaaaaaax1aaaajdrlyty5owy3lwi3m2ytndgwos1iotzklti4ymuyyjawzji4mq1Reina is een enthousiaste, betrokken en bevlogen loopbaancoach. Met boeiende oefeningen brengt ze je tot vaak verrassende inzichten over jezelf, je talenten, passies en kracht. Ze leert je denken in mogelijkheden.

Joyce van der Woude


 

3f1b16e1De sessies met Reina hebben mij meer inzicht gegeven in mijn eigen kwaliteiten en ruimte gegeven aan het onderzoeken van mijn verlangens wat betreft werk. Door dit te kunnen onderzoeken, kwam ik er achter dat ik eigenlijk al ben waar ik wil zijn op dit moment en dat, zoals Reina zelf zegt, het pad zich (verder) ontvouwt door er op te lopen. Reina heeft een open, vriendelijke houding en tegelijkertijd een ruime ervaring waaruit ze kan putten. De combinatie van deze ervaring met het delen van haar eigen zoektocht, maakt de begeleiding boeiend en verbindend.

Wide van der Kooij


malanca schutHet is net als het doen van de hoofdstand……geen vaste grond onder mijn voeten, maar wel het vertrouwen dat ik ondersteboven net zo stabiel in de wereld sta…  

Met dat gevoel liep ik naar buiten na de ontmoetingen met Reina. In deze ontmoetingen voelde ik letterlijk het ont-moeten. Ik heb het vertrouwen terug mijn hart te volgen.

Malanca Schut


chris tekkeTijdens het zoeken naar een nieuwe baan kwam gelukkig Reina op mijn pad. Ik had wat moeite met het formuleren wat ik nu precies zocht en dus ook met solliciteren. Ik kreeg afwijzing na afwijzing. In één gesprek werd aan de hand van mijn jeugdhelden duidelijk waarom ik in bepaalde situaties reageer zoals ik reageer. Ik had weer verbinding met mijn eigen verhaal! Met als gevolg, weer een nieuwe  baan!

Chris Tekke


evelyn derksenEen geweldige ervaring om concreet op je loopbaanvraag begeleid te worden. In twee zeer effectieve sessies weet ik waar ik sta, wat mijn drijfveren zijn en wat me te doen staat. De methode die Reina gebruikt laat je ongemerkt tot de kern komen van wie je bent. Er wordt een proces op gang gebracht waardoor je verbindingen gaat zien in je (werkende) leven. Zo kom je tot je eigen essentie en het is een enorme rijkdom om die in te kunnen zetten in je werk! Ik zou tegen veel mensen willen zeggen: Gun jezelf zo’n ijkpunt!

Evelyn Derksen


niekHet is nu ongeveer een half jaar geleden dat Reina mij gecoacht heeft. Zij heeft voor nieuwe inzichten gezorgd. Ik heb mij hierdoor verder kunnen ontwikkelen als mens, zowel in mijn werk en in privé. Reina is verder een persoon die zeer proffessioneel en toegankelijk is. Ik heb het coach traject als zeer nuttig ervaren.

Niek Velderman


Verder ook samengewerkt met:

JanssenCoaching

Gemeente Harderwijk
Gemeente Rotterdam
Engie Services
ABN AMRO
Inspectie voor de Gezondheidszorg
Hogeschool Windesheim
Gemeente Eindhoven
DSM Biologics
GOC / C3 (Centrum Creatieve Carrières)
Noloc
Matchcare
Dijkstra & Van Puffelen / Sapa Aluminium
Rabobank
Gemeente Lelystad
Waterschap Groot Salland
Brabant Water
Duinwaterbedrijf Zuid Holland (Dunea)
Icare