Werken in verbinding met jezelf, wie wil dat nou niet. Dat je werk je uitdaagt, plezier geeft, ondersteunt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat een heerlijke gedachte om actief te zijn op een manier die niet langer voelt als ‘werk’ en het te ervaren als iets wat je doet voor jezelf. Dit laatste hoeft niet persé te betekenen dat je als zelfstandige werkt, maar je doet dàt wat je, vanuit je eigen binnenkant geïnspireerd, in de wereld wilt zetten en je verdient er je geld mee.

Je wilt je hart volgen, jezelf zijn, ook in je werk, en dat kan. Als je voelt dat je hierin een stap wilt maken, dan is dit een boek voor jou. Veel mensen zijn je voorgegaan. Ter inspiratie lees je dan ook praktijkvoorbeelden. In het boek vind je allerlei tips en handreikingen hoe je hiermee met jezelf aan de slag gaat om een (volgende) stap op dit pad te zetten.

Quotes op achterflap

“Een aanrader voor iedereen die niet happy is in zijn of haar werk, maar aarzelt om te springen.”

Mieke Verbaarschot (arbeids- en organisatiepsycholoog (NIP), opleider en coach Career Story Interview)

“Kantelen in je werk vraagt om een persoonlijke kanteling, die je leven niet makkelijker, maar wel spannender, leuker en mooier maakt. Doe het daarom. Nu. Laat los en spring!”

Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde, auteur en oprichter van Nederland Kantelt)

Kijk voor verschillende mooie recensies op Managementboek en Bol.com.
Ook zijn er reviews te vinden op Supervrouwen.nl en Vrouwen-Ondernemen.nl

In de volgende media is aandacht geweest voor mijn boek:

De Stentor, in de rubriek “Mijn geld en ik”, 22 februari 2017.
Blik op Zeewolde, uitgave februari 2017.

 

Bookchat

Met het boek ‘Spring!’ ga jij zelf onderzoeken waar jouw struggle over gaat. Je gaat kantelen in je werk. Auteur Reina Janssen neemt je mee op het groeipad werken in verbinding met jezelf. Ze helpt je daarbij met praktische stappen, kant en klare invulformulieren, overzichtelijke schema’s en haar eigen verhaal. Bovendien bevat het boek inspirerende krachtverhalen van vijftien anderen die voor jou sprongen. Voeg je niet langer naar wat de buitenwereld van je verwacht en … spring!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees de preview door te klikken op de afbeelding hieronder.